Склад:
- Тісто: борошно пшеничне вищого ґатунку, яйця курячі або меланж, вода питна, сіль кухонна, олія рослинна.
- Начинка: сир рікота або кисломолочний (жирністю 5–9%), шпинат (свіжий або заморожений, подрібнений), вершкове масло або вершки, сіль кухонна, перець чорний мелений, мускатний горіх (за рецептурою).
Умови зберігання:
Зберігати при температурі –18 °C не більше 90 діб.
Повторне заморожування не допускається.
Спосіб приготування:
Заморожені равіолі занурити у киплячу підсолену воду (10 г солі на 1 л води).
Варити після спливання 4–6 хвилин до готовності.
Подавати з вершковим або сирним соусом, оливковою олією, пармезаном чи сметаною.


