Склад:
- Тісто біле: борошно пшеничне вищого ґатунку, вода питна, яйце куряче або меланж, сіль кухонна.
- Тісто зелене: борошно, пюре або сік шпинату.
- Тісто червоне: борошно, сік буряка або томатна паста.
- Тісто жовте: борошно, куркума або морквяне пюре.
- Начинка: м’ясо курятини (філе або м’якоть стегна), цибуля ріпчаста, сіль кухонна, перець чорний мелений, спеції за смаком (паприка, сушений часник), олія або вершкове масло.
Умови зберігання:
Зберігати при температурі –18 °C не більше 90 діб.
Повторне заморожування не допускається.
Спосіб приготування:
Заморожені пельмені опустити у киплячу підсолену воду (10 г солі на 1 л води).
Варити після спливання 6–8 хвилин до готовності.
Подавати гарячими зі сметаною, вершковим маслом або легким соусом.


