Склад:
- Начинка: м’ясо свинини (лопаткова або шийна частина), рис варений або напівготовий, цибуля ріпчаста пасерована, морква терта (за бажанням), сіль кухонна, перець чорний мелений, олія рослинна або вершкове масло.
- Обгортка: свіже або квашене листя білокачанної капусти, підготовлене (припущене у гарячій воді до м’якості).
Умови зберігання:
Зберігати при температурі –18 °C не більше 90 діб.
Повторне заморожування не допускається.
Спосіб приготування:
Заморожені голубці викласти у сотейник або жаровню, залити томатним або сметанно-томатним соусом.
Тушкувати під кришкою 45–60 хвилин після закипання.
Подавати гарячими, поливши соусом, прикрасивши зеленню.


