Склад:
- Начинка: свіжі або сушені гриби (білі, шампіньйони, гливи), рис варений або напівготовий, цибуля ріпчаста пасерована, морква терта обсмажена, олія рослинна або вершкове масло, сіль кухонна, перець чорний мелений, спеції (лавровий лист, зелень за бажанням).
- Обгортка: свіже або квашене листя білокачанної капусти, припущене у гарячій воді до м’якості.
Умови зберігання:
Зберігати при температурі –18 °C не більше 90 діб.
Повторне заморожування не допускається.
Спосіб приготування:
Заморожені голубці викласти у сотейник або жаровню, залити томатним або сметанно-грибним соусом.
Тушкувати під кришкою 40–50 хвилин після закипання.
Подавати гарячими, поливши соусом, прикрасивши зеленню.



