Склад:
Тісто:
- молоко,
- яйця курячі,
- борошно пшеничне,
- сіль,
- цукор (невелика кількість),
- олія рослинна.
Начинка:
- куряче філе (відварене або обсмажене),
- цибуля ріпчаста,
- вершкове масло або олія,
- сіль,
- чорний перець мелений,
- зелень (за бажанням).
Умови зберігання:
Зберігати при температурі –18 °C не більше 90 діб.
Після розморожування спожити протягом 24 годин. Повторне заморожування заборонено.
Спосіб приготування:
- Млинці можна смажити замороженими або розмороженими.
- Викласти на сковороду з невеликою кількістю олії.
- Обсмажити з обох боків до золотистої скоринки (по 2–3 хвилини з кожного боку).
- Для рівномірного прогрівання можна довести до готовності в духовці при 180 °C протягом 10 хвилин.
- Подавати гарячими зі сметаною, вершковим або грибним соусом.



